Ontdek onze combinaties van gezond en lekker
Geplaatst op: 02 jan 2024

Ontdek de combinaties van gezond en lekker van ’t Stoepje bakker Peter Koelewijn

Bij ’t Stoepje bakker Peter Koelewijn helpen we je graag met het maken van een gezonde en lekkere keuze. In ons assortiment hebben wij een aantal vitale toppers die we graag uitlichten.


00702-Topvit-Meergranen-2.png

Topvit:
Topvit Volkoren is een smakelijk en ambachtelijk volkorenbrood. Het brood is heerlijk mals en heeft een stevige korst. Topvit bevat extra vitamines B1, B2, B12, D en ijzer, waardoor dit een verantwoorde keuze is voor ieder ontbijt en elke lunch.     

 
00183-fijn-volkoren-deels-gesn-SCHUIN.png

Fijn volkoren:  
Dit brood is gemaakt met de hele volkoren graankorrel, fijn gemalen waardoor het een zachtere structuur krijgt. In volkoren graanproducten zitten belangrijke voedingsstoffen zoals vezels en ijzer en vitamine B. Met dit luchtige brood haal je een allemansvriend in huis, verantwoord en bekend.   

07316---Oathie-Haver-Crackers-1.png

Havercracker:
Gezond genieten. Deze crackers hebben naast een heerlijke, knapperige bite ook nog eens een fantastische smaak. Dat was het nog niet. De crackers zijn royaal gedecoreerd met verschillende soorten zaden en hebben diverse gezondheidsclaims.
  

04220---Slankelijntjes-1.png

Slankelijntje:
Het Slankelijntje is de perfecte toevoeging voor iedere bewuste eter. Vervang je cracker of boterham door dit zachte, bruine bolletje en wees verzekerd van een voedzame, smakelijke lunch. De bolletjes zijn in koolhydraten verlaagd, rijk aan vezels en bevatten extra veel eiwitten.

  

00490-Sportmik-3.png

Sportmik: 
Dit vezelrijke, stevige brood geeft dankzij het hogere percentage eiwitten snel een verzadigd gevoel. Het brood bevat 70% minder koolhydraten dan een volkorenbrood, is volledig veganistisch en bevat 8,4g vezels per 100 gram. Kortom: De Sportmik is een perfecte combinatie van lekker en gezond.  

07397-Natuurreep-dadel-abrikoos.png

Natuurrepen: 
Onze Natuurrepen zijn naast heel erg lekker ook nog eens heel gezond. Deze gezonde lekkernij is rijk aan eiwitten met en zit boordevol vezels. Deze snack mag je zeker niet laten liggen.
  

02145-Mueslibollen-1.png

Mueslibollen:
Bruin tarwebol met vruchten en noten. Mueslibollen zijn lekkere zachte bollen bestrooid met mueslivlokken.


Bij ’t Stoepje bakker Peter Koelewijn geloven we dat gezond eten niet saai hoeft te zijn. Onze producten bewijzen dat gezondheid hand in hand kan gaan met smaak. Dus, waar wacht je nog op? Ontdek ons assortiment en verwen jezelf met deze heerlijke en voedzame traktaties.

Eet smakelijk en gezond!

Meer nieuws